čtvrtek 13. května 2021

Ptejte se: Výročie rubriky. Kto nás poctil svojou účasťou?

Milí čitatelia,

dnes je deň, keď presne pred rokom bol publikovaný prvý článok v rubrike Ptejte. se. To vedomie ma nenechalo chladnou a priviedlo ma k myšlienke ohliadnuť sa za prvým rokom tejto rubriky. Viete, ako keď sa cítite nostalgicky a tak si začnete obzerať staré fotografie.

Musím sa priznať, bolo to zaujímavé obdobie, počas ktorého som mala tú česť vyspovedať pre vás niekoľko našich členov a bližšie sa s nimi zoznámiť. A už sa neviem dočkať, koho vám ešte vyspovedám. 



Pre nováčikov. Hovorím o rubrike, v ktorej sa nám bloger predstaví prostredníctvom svojej Upútavky. 
Je to stručný úvodný text, ktorým navnadí potenciálnych čitateľov na prečítanie rozhovoru s ním.
O mesiac neskôr sa potom vidíme v besede, v ktorej opýtaný odpovie na otázky položené ostatnými členmi, ako aj na otázky odo mňa. 

Ešte detailnejšie informácie sú dostupné v tomto článku alebo na e-maile stahovavasurly@gmail.com alebo klub.blogeru@gmail.com. Teším sa na vaše otázky alebo postrehy. :-)


No. A ktože nás to za ten rok poctil svojou účasťou?



Ako prvú spomeniem našu hlavnú správkyňu JitkuS. ktorá nám porozprávala o svojich koníčkoch. (Ktorých je teda habadej...ehem...ehem.) 


VendyW., nám priblížila svet psích súťaží ako aj dôležitosť žitia života podľa seba.


Chudobka nám pripomenula, aby sme popri všetkom hlavne nezabúdali každý deň žiť naplno. Veď nikdy nevieme, čo nám môže priniesť osud. Či už dobré alebo zlé.


Podľa Nikky by sme zas nemali súdiť ľudí, kým sme sa neocitli takpovediac "v ich koži".


Krátko po nej Ann Taylor priblížila fakt, že ostatní za nás žiť nebudú a len my sme strojcami vlastného šťastia alebo nešťastia. Resp. minimálne toho, ako sa k tým veciam postavíme.


Lu Wild nám o mesiac neskôr vyrozprávala príbeh. Príbeh, že ak je vôľa, je tu i nádej na vzdorovanie neduhom osudu.


Na záver roku 2020 sa s nami porozprávala aj Vědmi Ir´loth.


Rok 2021 po menšej prestávke otvorila vášnivá zberateľka bábik a správkyňa Témy měsíce, Anawi, s ktorou sa stretneme v blížiacej sa besiedke.


Prihlasovaniu sa samozrejme medze nekladú. Nie je to žiadne woo doo. Alebo len pre vyvolených. Rada si s vami "pokecám" či už o vás alebo o oblasti, ktorá vás zaujíma. Zároveň sa teším na ďalší rok s vami. 

2 komentáře: