neděle 1. května 2022

Kluboviny 05/2022





Milí členovia,

aj tentokrát vás srdečne vítam pri najnovšom článku Klubovín. S potešením vám prezradím, že sa naše správcovské rady rozšírili o Krizu a aj naďalej sme tu pre vás a, že sa budú diať veci! 
Aj vďaka novej posile sa môžeme tešiť na novú rubriku, pred tým zmienenú na konci nedávneho rozhovoru. Verím, že sa máme na čo tešiť. 
Čo vy na to? Tešíte sa už na novú rubriku, ktorá nás rozhýbe?
 
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Čo sa za tento mesiac udialo?


Posledný mesiac bolo trochu rušnejšie v rubrike Ptejte se. Porozprávali sme sa s Krizou a koncom mesiaca sa nám vo svojej upútavke predstavila aj Martina Urbanová
No ešte pred tým sme popustili uzdu našej fantázii vďaka aprílovým vtípkom.

Samozrejme nesmie chýbať ani kreatívna rubrika, v ktorej sme sa mohli vyblázniť až do sýtosti. Okrem správkyne rubriky nás tentokrát inšpirovali aj Macho a Mark Reed, ktorí sa zapojili do dvojice minulých tém.

Tento krát, môžeme tvoriť na témy (alebo ich kombináciu):

1. Svadby
2. Malé a veľké bytosti

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Z dielne našich členov

Za dnešný výber článkov vďačíme Anawi, no pokojne môžete svoje typy na zaujímavé články členov posielať aj vy. Prípadne sa so mnou môžete podeliť aj o link na váš článok. To všetko na maily našej "redakcie" klub.blogeru@gmail.com.

Pochutnat si můžeme podle receptu z Blogu neznámé umělkyně, Žijeme homemade nebo u Vilemíny, na stránkách MarijaKes jsme cestovali po Brně, o batolatech v hudebním kroužku se rozepsala Kája, o pití kávy Eliss, hromadné fotky sbírky nabídka Nikky, novou éterickou krásku přestavila Martinka.

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Zdroje: Elena Ferrer (unsplash)

Žádné komentáře:

Okomentovat