neděle 25. října 2020

Úvodník: Lu Wild

Ahojte. Deň sa s dňom zišiel a my máme novú Upútavku. Privítajte teda našu bádateľku s polyhistorskými sklonmi, ktorá nečaká až sa jej život proste "stane".  Privítajte blogerku Lu Wild.


Zdravím!

Jak začít? Nerada o sobě moc mluvím, proto omluvte, prosím, první kostrbaté věty. 
Jsem průměrná, obyčejná, částečně šibnutá slečna Lu Wild ze západních koutů ČR, ačkoli teď jsem se
jako správná náplava nakýblovala do Prahy. 

Letos jsem úspěšně dokončila studium fyzioterapie, takže působím na klinice jako fyzioterapeutka -  a ne, nejsem masér, díky za optání. 
Práce mě moc baví, ale zahrnuje hodně komunikace s bolavými lidmi, proto mám spoustu koníčků u kterých se můžu odreagovat. 

Třeba: hraju volejbal a squash (když jsou zrovna otevřené kurty), jezdím na koních, čtu všechno a hodně, drnkám si doma na kytaru, občas jóguju, miluju túry a hory a cestování s krosnou na zádech, tvořím si vlastní diář, baví mě jazyky a tanec (zumba, latina), amatérsky zahradničím, jezdím lektorovat na letní tábory, občas něco upeču nebo uvařím. 
Jsem roztěkaná, nejradši bych zkusila úplně všechno! Jak říkám, ode všeho trošku, ale nic neumím pořádně. Kamarádi říkají, že jsem přehnaně akční, pozitivní a nadšená, prostě chvilku neposedím no. Já tvrdím, že prostě žiju! 

S rodinou to mám takové zamotané.. Ve zkratce mám jednu sestru Natálii, pak mám druhou nevlastní sestru a mojí kamarádku Natálii, macešku, nevlastního tatínka a navrch dvě nahaté kočky, aby toho nebylo málo asi. Ale nestěžuji si, mám ráda ten chaos.

Tohle všechno jsem já, o tom je celý můj blog. Prostě život, jaký je: různorodý, občas těžký, ale krásný a na to chci vzpomínat, o tom chci psát. 
O věcech, které mi dělají radost, o zážitcích, které se normálnímu člověku prostě nemůžou přihodit, ale s odstupem času jsou prostě jen neskutečné. 

Když to po sobě čtu, už mě nenapadá, co bych dál dodala, proto ukončuji mojí intervenci a těším se na následný rozhovor! :)

Lu Wild

Pestrú upútavku tu dnes máme. Až ju v duchu spracujete a čosi vám k nej napadne. Niečo čo vás zaujíma. Tak neváhajte a ptejte se

3 komentáře: