úterý 15. února 2022

Vtípky 2/2022

Přeji hezký únorový den.

Je tu další vydání rubriky Vtípky.

Nejprve nová fotka k okomentování (tentokrát pochází z archivu Jitky, děkuji za ni). Už vás něco napadlo? Jestli ano, tak neváhejte přidat svůj komentář níže nebo upravenou fotku nám zaslat.

Vlastně ještě chvilku počkejte a podívejte se na výtvory kreativity z minula.

První upravená fotka je od blogerky Kriza


Další fotku poslala Jitka

A nyní komentáře:

Ode mě (Anawi): "A zase to tu musím uklízet sám!"

Tlustjoch:  "Tak tohle je ten proslulej Augiášův chlív?!?"

Ann Taylor: "Počkej, Kowalski, jakej Madagaskar?!"

Martina: "Už jste někdy viděli stát slona na chobotu? Ne? Tak chvíli počkejte a já vám to ukážu. (Jó, kam se na mě hrabou sloni z cirkusu :-)

King Rucola: "Podarí sa mu stojka alebo aspoň stoj na hlave?"

Pravidla pro účastnění se: 

Upravenou fotku můžete posílat na mail klub.blogeru@gmail.com s uvedením předmětu "Vtípky" a  svojí přezdívkou (jakou vystupujete na blogu) do 10. následujícího měsíce, tentokrát tedy do 10. března. Všechny vytvořené komentáře a doupravené fotky (do tohoto termínu) v březnu zveřejníme. 

A jestli chcete, aby ostatní komentovali i vaše fotografie, můžete nám vhodné fotky nebo obrázky posílat průbězně na mail klubu klub.blogeru@gmail.com s uvedením předmětu "obrázek k okomentování", aby se nám nespletl s jinými. Obrázky nemusejí být aktuální, ani momentky. Mohou být naaranžované nebo i kreslené. Vybrané obrázky budeme postupně v nové rubrice zveřejňovat k okomentování. Děkujeme. 

Tak hodně kreativních nápadů

2 komentáře: