pondělí 1. srpna 2022

Kluboviny 08/2022


Suma sumárum: Čo sa za posledný mesiac udialo?


Milí čitateľ, leto je v plnom prúde a my ideálne súčasťou toho prúdu. Vyzerá to tak, že tento september bude o čom čítať v článkoch na stále aktuálnu tému (viac v minulých Klubovinách) :


Ale pre prípad, že ťa neoslovila téma v Klubovinách, Anawi ti kryje chrbát v najnovšej Téme mesiaca, so zadaniami Seriál a Sny. Potlesk za účasť okrem správkyni rubriky, patrí Jitke, Machovi, Lucke a Káji, ktorí sa nechali inšpirovať predošlými témami mesiaca.

Samozrejme nezabúdame aj na tých, ktorých inšpiruje okolité prostredie. Tí sa môžu tvorivo "vybúriť" v našej fotorubrike. Tentokrát sa s nami o svoje fotografie podelila dvojica blogeriek, Anawi a MartinkaU.

Zostávajúc pri fotografiách, tentokrát môžeš vtipným komentárom reagovať na fotku, ktorá do rubriky Vtípky, prišla od Jitky. Ak ti nie je jasné o čom hovorím, azda ako inšpirácia poslúži komentár od Tlusťjocha, na predchádzajúcu fotku.

Okrem toho sa samozrejme aj naďalej môžeš zapájať do iných projektov, ako sú napríklad Hrátky alebo do Knižnej abecedy na blogu u Chudobky.

Samozrejme ak práve prebieha nejaký projekt/ súťaž/ výzva etc., aj na tvojom členskom blogu, tak nás neváhaj kontaktovať. Buď mňa na stahovavasurly@gmail.com alebo klub na klub.blogeru@gmail.com.

Samozrejme nám pokojne môžeš poslať aj články členov, ktoré ťa za posledný mesiac zaujali.
Napríklad aj tak, ako to tento mesiac urobila Anawi.

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Z dielne našich členov


Eliss načala debatu o ranním vstávání do školy, Kája se rozepsala o povinné četbě Babička, VendyW se pochlubila krásnými fotkami z Prahy, Veronika nás inspirovala k sladkému vaření/pečení, co s cuketami poradila Vilemína, do Paříže lákala Chudobka, do časů levandule nás zavedla Janka, MarijaKes nás vzala k sobě na zahradu .

To je z výberu od Anawi nateraz všetko. Pevne verím, že zaujal. 

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Nové posily


Tento mesiac naše rady rozšírila dvojica bloggerov tvoriacana svojich osobných blogoch.

Prvým z dvojice je Tomáš Hubáč, ktorý sa okrem písania glos venuje tvorbe návodov od prípravy kávy až po herné postupy. 
Nie naveľa sa k nám pridal aj Jiří Kýr, so svojim blogom, na ktorom svojim čitateľom približuje poznatky o Budhizme,  ako aj svoje zážitky zo súkromného života.

Vitajte medzi nami a nech vás múza spravádza.

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Zdroje


Obálka: Pawel Nolbert

Žádné komentáře:

Okomentovat