neděle 12. června 2022

Rozcvička rozlámeného blogera II

Je to už dlouhý měsíc, co jsme spolu cvičili, už jste skoro zapomněli, že? Je na čase oprášit první lekci. Konkrétně navážeme na Cvik 2, který není na škodu si zopakovat.

Cvik 3

Budeme provádět v podstatě to samé, jen se u dýchání tentokrát posadíme. Nohy si opřeme o zem celými ploskami tak, abychom měli pod koleny pravý úhel, dlaně položíme volně na stehna. Snažíme se sedět rovně, nevystrkujeme bradu. A opět nacvičujeme dýchání. Toto krátké cvičení můžete trénovat klidně u stolu v práci, nebo na zastávce MHD.

Cvik 4

Jak tušíte, přichází vrchol našeho snažení - postavíme se. Bohužel, i to je dneska poměrně věda. Zapomeňte na všechny poučky, co jste kdy slyšeli. Postavte se před zrcadlo a uvolněte se. Pokuste se postavit tak, abyste měli hlavu nad rameny, ramena nad kyčlemi, kyčle nad chodidly. Pozor, nepropínejte nohy, nesnažte se zatínat pozadí. Lopatky volně rozložte do široka, ale žádná křeč. A nyní opět zkuste prodýchávat, jak jsme se učili minule.


A to je vše. Prosté dýchání, ale možná vás překvapí, kolik se u něj zapotíte. Jde to, nebo vůbec? Neváhejte napsat do komentářů.

1 komentář:

  1. Toto je naozaj skvelé, ešte som sa s tým nestretla a je to veľmi originálny nápad.

    OdpovědětVymazat