sobota 2. dubna 2022

Kluboviny 4/2022

 


Ahojte,

dovoľte mi privítať vás pri aktuálnych Klubovinách, v ktorých sa ako to už býva zvykom, dozvieme čo sa v našom klube za posledný mesiac udialo. 
Okrem toho si budeme môcť prečítať aj výber článkov z rubriky "Z dielne našich členov". 
No ja osobne sa ako vždy,  najviac zo všetkého teším na diskusie v komentárovom okienku článku.

Na margo toho ma zaujíma, ako ste prežili dnešný "deň bláznov" a či sa vám podarilo dobromyseľne si s niekým zažartovať? Prípadne či si niekto vystrelil z vás? 

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Čo sa za tento mesiac udialo?

Tento mesiac viacerí účastníci Fotoúlovkov zdvihli svoje pohľady k nebu, počas vychádzky v prírode. Čo vy? Aj vás vyhnalo pekné počasie na potulky krajinou? 

V prírode síce zostávame, no postupne sa viac zameriame na zvieraciu ríšu v rubrike Vtípky. Určite si ju nenechajte ujsť ak si chcete zlepšiť náladu. O to sa postarajú príspevky v komentároch k článku, ku ktorým aj vy môžete prispieť svojou troškou. A azda si tým uctiť aj dnešný deň bláznov. 

To celé nakoniec uzatvára Téma týždňa, v ktorej viacerí z členov využili šancu kreatívne sa vyžiť. Verím, že záujem pretrvá aj v novej dvojici kreatívnych tém Znamenie a Môj deň.

Napokon sa v blízkej budúcnosti môžeme v rubrike Ptejte se, tešiť na besedu s Krizou ako aj ďalšou členkou, ktorá sa nám čoskoro predstaví v upútavke. 

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Z dielne našich členov

Aj dnes pre vás vďaka Anawi a JitkeS. prinášame výber zaujímavých článkov. Svoje tipy samozrejme aj naďalej môžete posielať na klub.blogeru@gmail.com

Jitku tentokrát zaujal článok od Azazela o novej, českej, sociálnej sieti.

Dnešný výber od Anawi je zas taká všehochuť. 

Krásné fotky zveřejnila MarijaKes a VendyKája se rozepsala o stěhování , na MDŽ Eliss vzpomenula , Monika nás pozvala na zámek Chropyně  a Liliana do Kutné Hory , ke čtení knížky o Jiřím Raškovi nás inspirovala Jitka , o výjimečné ženě se dočteme také u Jitky, Ari popsala netradiční brigádu , po hračkářství nás provedla Nikky a na druhém blogu se svěřila, jak to má se řízením. Hanka zveřejnila článek o Juliu Meinlovi.

S týmto pestrým výberom sa s vami rozlúčim a teším sa na vaše príspevky do rubrík ako aj na blogoch. Všetko dobré do nového mesiaca a tvorbe zdar!
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁




Žádné komentáře:

Okomentovat