Hezké dopoledne!
Podzimní vydání rubriky Téma měsíce je tu. Co jste vytvořili minulý měsíc?
Téma Itálie se objevilo u Jitky ve článcích o knížce a příběhu. Dále v mém filmovém článku.
Téma Sliby jsem zpracovala v anketě.
A teď už témata na říjen:
1. Překvapení (tajemno, zvraty...)
2. Středověk (středověká literatura, historie...)
Výzva: propojení obou témat
Pravidla:
Pokud se chcete připojit, vložte odkaz na svoje nové konkrétní články do komentáře níže, abychom se o článku dozvěděli a nezapadl mezi ostatní tvorbou na blogu. K odkazu připojte označení výběru tématu (stačí číslo) a na vašem článku na vašem blogu prosím přidejte ikonku rubriky nebo alespoň informaci o přirazení k Tématu měsíce (tím se ostatní dozvědí, co vás inspirovalo k napsání a zároveň tím pomůžete propagovat Klub blogerů a zvýšit povědomí o něm). Téma by vás mělo inspirovat k tvorbě nového článku. Počet článků není omezen. Může se jednat o libovolný žánr - povídka, recenze, úvaha nebo i fotočlánek. Další měsíc přineseme opět rekapitulaci tvorby našich členů, tedy článků z blogů z Klubu blogerů, které vznikly v daném měsíci.
A ještě rekapitulace pravidel v kostce, aby vaše články mohly být zařazeny do přehledu vytvořených (jsou to pravidla již uvedena výše):
- články od členů Klubu blogerů
- články, které vznikly (byly zveřejněny) od vyhlášení témat do konce měsíce, pro který vyhlášení platí (je myšleno datum publikování na blogu)
- odkaz na článek je zmíněn v komentáři pod vyhlašovacím článkem, včetně přiřazení k vybranému tématu (komentář s datem do konce měsíce, pro který je vyhlášeno)
- u konkrétního článku na vašem blogu je ikonka rubriky nebo informace o přiřazení k Tématu měsíce
- počet a žánr článků není omezen
Děkujeme za komentáře a články, které díky tomu vzniknou. (Účelem je podnítit novou tvorbu na blogu, nikoli hledání odpovídajících článků v archivu. A rovněž pomoci s propagací Klubu blogerů, aby čtenáři jednotlivých blogů věděli, proč jste se rozhodli vytvořit zrovna takový článek. Děkujeme za pochopení.)
Žádné komentáře:
Okomentovat