pondělí 2. října 2023

Adventní výzva

Všechny Vás zdravím.

Léto se sice ještě stále nechce vzdát své vlády, ale kalendář je neúprosný. Vánoce tu máme za necelé 3 měsíce. Z ohlasů soudím, že jste si loňský adventní kalendář užili a tak bych z toho chtěla udělat tradici. V tom případě je však nejvyšší čas začít na tom letošním pracovat! A stejně jako minule Vás i tentokrát poprosím o tipy na příspěvky do našeho kalendáře. Vy sami znáte své blogy nejlépe a víte, jestli se v jejich historii skrývá něco, co by stálo za to oprášit a připomenout.

Tématem letošního kalendáře bude:

ZIMA, SNÍH A MRÁZ.

S tím korespondují barvy bílá, modrá a stříbrná. Je na Vás, jakým způsobem téma představíte. Můžou to být články o lyžovačce na horách, recept na sněhové pusinky, recenze na knihu, film, divadlo... vlastní pohádka či povídka, a nebo třebas i vtipně popsané zkušenosti z odmrazováním lednice... Samozřejmě nohou být i obrázkové články, takže bereme i různé fotočlánky, obrázky, grafiku... Věřím, že opět máme široký záběr a prakticky každý může něco k tématu vyštrachat.

Stejně jako vloni máte každý možnost poslat odkazy na 1-3 Vaše vlastní články jak z minulých let, tak i na aktuální, pokud ho stihnete publikovat do uzávěrky. Kromě toho každý můžete poslat libovolné množství odkazů na články ostatních našich členů. Každému, kdo se zapojí, garantuji, že v kalendáři bude mít alespoň jeden ze svých zaslaných článků. Odkazy nedávejte do komentářů, ale posílejte na e-mail, ať sobě i druhým nezkazíte překvapení. Prosím, pro moje pohodlí při zpracovávání, do předmětu napište Advent

uzávěrka:
31.10.2023 ve 24:00 hod.

klub.blogeru@gmail.com

Během listopadu se tím pokusím prokousat a zpracovat kalendář, abyste si už 1.prosince mohli otevřít první okénko. Loňský kalendář naleznete ZDE.



1 komentář:

  1. Do adventu je ještě času dost, ale občas už tu kouzelnou náladu cítím. :) A město bude brzy vyvěšovat ozdoby na lampy. Tak já zkusím něco najít.

    OdpovědětVymazat