čtvrtek 1. prosince 2022

Adventní kalendář

Před měsícem jsem vás požádala o zaslání odkazů na vaše starší články s vánoční tématikou. Sešlo se mi jich opravdu hodně, takže bylo z čeho vybírat. Všem děkuji. A co je tím slíbeným překvapením? Přece adventní kalendář! Snad ti, co očekávali soutěž, nebudou zklamaní. I když by to bylo možné, obávám se, že mnou vybrané články jsou tak různorodé, že by soutěž nebyla spravedlivá. Raději to necháme tak, jak jsem původně zamýšlela - tedy nesoutěžně. Bohužel, počet dní je omezen, takže jsem nemohla využít všechny zaslané články. Snažila jsem se, aby každý z vás měl v kalendáři alespoň jeden z nich. 

Každý den si tedy můžete vyzvednout jedno okénko s překvapením = vaším článkem. Na pozadí kalendáře jsem využila návrh naší členky MarijaKes. Během několika dní přidám kalendář do menu, abyste jej měli stále na očích. Budu ráda, když mi napíšete do komentářů, jak se vám kalendář líbí a jestli by se z toho mohla stát předvánoční tradice.

Facebook nás stále blokuje a není možné se dovolat nápravy. Kalendář je však vytvořen na jiném webu, takže jej směle můžete sdílet nejen na FB, ale i na Twitteru a tím pomoci propagovat náš klub.

Pro otevření klikni na obrázek

Užijte si celý advent i náš kalendář!


11 komentářů:

  1. Mně by se to jako každoroční tradice líbilo :-) hezké provedení

    OdpovědětVymazat
  2. Výborný nápad. Už se těším na další okýnka!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi to připadá jako fajn nápad, a to i na další období.

    Jen malá technická - na tom modrém pozadí jdou velmi špatně vidět ty modré proklikávací odkazy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za připomínku, pozadí jsem zesvětlila, tak už by to mělo být OK.

      Vymazat
  4. Připojuji se k ostatním, chválihodný nápad!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Může mi někdo lporadit, jak se v adventním kalendáři na příspěvek dostanu? po kliknutí na datum se mi zobrazí obrázek a konstatování, zda se chci stát členem klubu blogerů, jinak nic. Díky za odověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod obrázkem je odkaz na článek. Bohužel, do obrázku to nejde vložit.

      Vymazat
  6. Hromadný pozdrav blogerům: Po delší době jsem si v předcházejících dvou dnech dovolil učinit adventní návštěvu blogů. Vždy když se vracím po delší době zpět aspon čtenářskou formou do blogového světa, připadám si jako by se zde zastavil čas v době projektu vstupenka, jen těch aktivních blogerek z té doby už je zase o nějakou méně, a některá jména už se nedají dohledat vůbec nikde. Já bych spíš aktuálně potřeboval čas popohnat alespon o 10 let vpřed, abych měl znovu pěkný plodící sad a ne to kulhavé torzo, které mi po záplavách zůstalo. V každém případě jsem rád, že v Třebíči pěstují stejný keř révy jako já (Baco Noir), kdyby náhodou moji vinici zničil révokaz, abych si mohl opatřit někde nové sazenice. Protože mšička révokaz by byl tou pravou třešničkou na dortu mého pěstitelství. Mám tedy už jako jiní kteří nepíší jiné životní důležitosti a to je důvod proč už nejsem komentátorsky tak aktivní na vašich stránkách a můj vlastní blog nemohu z důvodu zastaralosti technického zařízení administrovat. Jinak se mám ale dobře, doufám, že vy všichni taky. Zdravím, přeju příjemný advent a pěkné prožití svátků, kdybych to sem letos už nestihl. A kdybych to nestihl ani na nový rok, držte mi palce, aby se mi podařilo najít v příštím roce fajn zaměstnání, mimo spáry místní antiseznamky. Farmařit už nebudu, jen rekreačně. Jinak jsem pořád single. :-D A fakt nevím na který konec světa bych musel zajet, abych se vymanil ze všech těch čachrů, které kolem mě moje okolí v tomto směru rozehrálo. :-D Mějte se, mizím a zase někdy příště. Zelený Kavalír

    OdpovědětVymazat