pátek 1. července 2022

Kluboviny 07/2022

 



Milí členovia,

ani sme sa nenazdali a už k nám opäť dorazilo leto. Pre niekoho to azda znamená čas na dovolenku, prípadne sa nesie v duchu začiatku letných prázdnin. 

Dlhých, horúcich dní a azda aj dávky optimizmu a inšpirácie. Ako tomu svedčí aj vaša aktivita v klube za uplynulý mesiac.

V tomto duchu si dovoľujem vyhecovať členské osadenstvo (vrátane seba) témou: "Moje leto". Účastniť sa môže čokoľvek, či už plány na leto alebo čo si s letom spájate. Môže ísť ako o vizuálnu, tak aj písomnú realizáciu projektu. Čokoľvek,  čo si spájate s letom. 
Ako klasicky môžete zdieľať linky na váš článok v komentári k posledným Klubovinám. Dátum spotreby výzvy je august 2022. Počet príspevkov nie je limitovaný.

Tvorbe zdar!
***

Čo sa za uplynulý mesiac udialo

Aj tento mesiac sme zahájili fotografickou tvorbou. Tentokrát v podaní kvetín od Anawi a Martinky U. ako aj Jitkinou fotkou zo židovského cintorína.

Neskôr sme sa rozdýchavali pomocou cvičení s Krizou. (Niektorí z nás možno rozdýchavali aj nastávajúcu pondelok.)

No aby to nebolo stále tak vážne, tak aj MarijaKes prespela svojou fitkou do najnovších Vtípkov.

Samozrejme nemôže chýbať ani Téma mesiaca, do ktorej prispievali stálice ako Macho, Kriza či Anawi. Kto sa však doteraz nestihol zúčastniť, môže tak učiniť vďaka nasledujúcej dvojici tém: 
1. Vzpomínky
2. Město

***

Z dielne našich členov


Knihomoľky, knihomoli a knihomolčatá!
Do pozornosti vám vďaka postrehom JitkyS. a Anawi, dávame čitateľský projekt od Chudobky: 



V prvej úlohe, ktorá trvá do 5.7.2022, 20:00 musí čitateľ za pomoci obrázkov a nápovedí uhádnuť kontintent na A a formu knihy na rovnaké písmeno. 

Potom zostáva už len do 5.7. poslať jednu názov jednej knihu každú nápovedu, aj s popisom na základe Chudobkiných pokynov.



Okrem toho sa v hľadáčiku Anawi ocitla ďalšia trojica blogerov:

O veletrhu Svět knihy se rozepsala KájaNikky nás seznámila s novou panenkou, Jana se pochlubila polštářkem pro kamarádku.

Svoje postrehy na členskú tvorbu môžete zasielať aj vy. 

***


***



Žádné komentáře:

Okomentovat