sobota 15. ledna 2022

Vtípky 1/2022

Hezký lednový den.

Jak jsem nastínila v prosinci, je tu nová rubrika. Nazvali jsme ji Vtípky. 


 

Každý měsíc vždy 15. zveřejníme jeden obrázek nebo fotku. (Dnes je fotka se slonem z mého archivu.) Vaším úkolem bude ji okomentovat v komentáři nebo dotvořit a upravenou ji poslat. Jak to může vypadat minule ukázala Jitka. Upravenou fotku můžete posílat na mail klub.blogeru@gmail.com s uvedením předmětu "Vtípky" a  svojí přezdívkou (jakou vystupujete na blogu) do 10. následujícího měsíce, tentokrát tedy do 10. února. Všechny vytvořené komentáře a doupravené fotky v únoru zveřejníme.

A aby všechny zveřejňované fotografie k komentování nebyly pouze ode mne, můžete nám vhodné fotky nebo obrázky posílat průbězně na mail klubu klub.blogeru@gmail.com s uvedením předmětu "obrázek k okomentování", aby se nám nespletl s jinými. Obrázky nemusejí být aktuální, ani momentky. Mohou být naaranžované nebo i kreslené. Vybrané obrázky budeme postupně v nové rubrice zveřejňovat k okomentování. Děkujeme. 

A těšíme se na vaše výtvory i nové fotky k okomentování.


 

5 komentářů:

  1. "A zase to tu musím uklízet sám!"

    OdpovědětVymazat
  2. "Tak tohle je ten proslulej Augiášův chlív?!?"

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jestli to pochopí každý, záleží jak moc je ten film známý i tady, ale:
    "Počkej, Kowalski, jakej Madagaskar?!"

    OdpovědětVymazat
  4. "Už jste někdy viděli stát slona na chobotu? Ne? Tak chvíli počkejte a já vám to ukážu. (Jó, kam se na mě hrabou sloni z cirkusu:-).)

    OdpovědětVymazat