pondělí 6. prosince 2021

Listopadové fotoúlovky

Krásný Mikulášský podvečer. I když Mikuláš vlastně chodil už včera. Navštívil vás? Nebo jste snad sami v kostýmu "strašili" zlobivé děti? Do Vánoc už zbývá jen pár dní, hospodyňky mají plné ruce práce s přípravami. Adventní trhy se nám střídavě otvírají a zavírají... Jsem zvědavá na příští úrodu fotoúlovků, ale zatím tu máme ještě ohlédnutí za listopadem.

Anawi se vždy snaží zachytit něco typického pro daný měsíc. I tentokrát se o to pokusila a myslím, že docela úspěšně.

Zlatavá bříza

Srpek měsíce pozdě odpoledne

Havran (snad)

Kdo si umí představit tuto rubriku bez příspěvku TlusTjocha? Já ne!

Rostlinstvo okapové
Praha - Smích off

Koncem listopadu na Hané napadl docela nečekaně sníh. Abych pravdu řekla, to bývá vzácný úkaz i v zimě. A my náhodou měli cestu přes Buchlovské kopce, kde se naskytly nádherné záběry na bílou krajinu ozářenou sluncem. Kerria


Užívejte si adventu, nepřehánějte to s punčem a foťte cokoliv vás zaujme. Je úplně jedno jestli to bude vánoční výzdoba, cukroví, zimní krajina nebo něco úplně jiného s Vánoci nesouvisejícího.

3 komentáře:

  1. Pokud mohu Kerriu poprosit, at pozdravuje na piše Adil. Mně se tam nezobrazuje kod pro ověření a proto nemoho komentáře odeslat. Doufám, že má ryby v jezírku dobře zazimované tak jako já. A jinak že jsem nečekal, že se do dnešní doby přihlásí takové množství těch, kteří zavedli u nás nový zvyk - lití oleje do vody. Mějte se fajn. ;-)

    OdpovědětVymazat