středa 1. prosince 2021

Kluboviny 12/2021



Ťažko sa mi verí, že už ubehol celý mesiac od posledných Klubovín. Naše rady sa aj tentokrát rozrástli, o čom sa môžete presvedčiť v odstavci Nové posily. 
No žilo to aj v starých dobrých Fotoúlovkoch.V neposlednom rade, aj v Téme mesiaca sme si pre vás pripravili nové zadania. Myslíme však aj na tých z vás, ktorí momentálne neholdujú deadlinom. Pre vás si naša hlavná správkyňa pripravila iný typ zadania. Bez dátumu expirácie prosím pekne. Samozrejme je aj naďalej možné zapájať sa aj do starších Hrátok. 
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Čo sa za tento mesiac udialo?


V rubrike Fotoúlovky sme sa tentokrát mohli pokochať jesennou prírodou ako aj mačacími momentkami.
No živo bolo aj v Téme mesiaca, do ktorej sa spolu so správkyňou rubriky zapojil aj blogger Macho s jedným zo svojich filmových postrehov. Už len podotýkam, že na zapojenie sa do tohtoročnej súťaže v téme mesiaca zostáva ešte tento mesiac. Tak smelo do toho.

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Nové posily

Okrem toho naše rady rozšírila dvojica bloggerov, ktorých týmto srdečne vítam v klube a do budúcna im prajem kopec tvorivej múzy.
Nuž a sú to bloggeri, Marrier, ktorý sa pyšní hneď dvojicou cestovateľských blogov o Londýne a Paríži a Mark Reed s blogom "na koberčeku". 

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Z dielne našich členov


Tento mesiac sa naši členovia činili aj mimo klubových rubrík, ako to dokazuje aj titulka. No dve členky sa s nami podelili aj o podrobnosti svojej činnosti.

Konkrétne Kerria sa rozhodla urobiť vo svojej knižnici prievan a ako sama uviedla, niektoré z titulov sa rozhodla predať. Nuž neváhajte skočiť na virtuálnu návštevu jej blogu. Možno vás niektorá z kníh aj osloví. 
Pokiaľ však vaše knižné poličky praskajú vo švíkoch, no radi by ste si skrátili dlhé chvíle tak si pre vás Anawi pripravila rôzne ankety.

Je niečo o čom by ste sa s nami radi podelili?  V tom prípade ma neváhajte kontaktovať, či už prostredníctvom komentáru k tomuto článku alebo e-mailom. Do vtedy však, tvorbe zdar!

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁


6 komentářů:

  1. Moje rubrika Kalendář https://anawiblog.blogspot.com/search/label/Kalend%C3%A1%C5%99?m=1
    nabízí každý měsíc tématickou fotografii a výklad jednoho jména

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát děkuji za přijetí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji všem blogerům pořádnou čertovskou nadílku. Chtěl bych touto cestou poděkovat za neustálou návštěvnost, která na mém blogu pořád je, i když nemohu publikovat. Nyní už internet používám pouze k občasné kontrole došlých emailů, jinak kabel z televizoru vytahuju... Nejsem schopen koupit ani granule pro kočky v eshopu... Tématu můj dům, můj hrad bych se chopil s radostí, protože práce na mé věžičce pohročily tak, že i v zimních dnech ji mohu malými kamínky vytopit na pokojovou teplotu. Přeju všem pěkné zimní dny a kolem Vánoc se zatavím. A nezoufejte, mně život bez připojení k internetu vůbec nevadí. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nuž občas aj tak nie je na škodu odpútať sa trochu od internetu. Alebo hlavne sociálnych sietí. Či už dobrovoľne alebo pomenej. Aj mne by sa to isto hodilo. :-D

      Vymazat