pondělí 1. února 2021

Kluboviny 02/2021





Milí členovia a čitatelia,
nový rok sa pomaly ale isto rozbehol a my vám aj tento mesiac prinášame zhrnutie zo života klubu. V dnešnom článku s dozviete, čo sa v našom klube udialo aj to kto sa k nám pridal.

Je niečo čo vám chýba v klube? Alebo hľadáte návod, ktorý tu ešte nie je? (A chcete si o tom prečítať, alebo sami nejaký návod napísať?)
Pokojne nám teda píšte na klub.blogeru@gmail.com.

To isté platí ak sa vám páčil článok nejakého člena, ktorý sa nedostal do dnešného výberu. Alebo sa vám zapáči niečo z februárovej členskej tvorby. Pokojne sa s nami o link na ten článok podeľte s prípadným zhrnutím prečo sa vám páčil alebo (ak je to váš článok) čo s ním chcete zdeliť. 
Odkaz na článok ako aj odkaz na člena, ktorý ten článok navrhol do výberu "Z dielne našich členov" potom aspoň spestrí mesačný výber.

Mimochodom ešte stále prebieha nábor správcov. ;-)


▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Čo sa v našom klube za posledný mesiac udialo?

Začiatkom mesiaca ste sa s nami podelili o svet z uhla vašich objektívov v januárových Fotoúlovkoch. V nich ste nám okrem kuriozít ukázali aj malé útržky zasneženej krajiny. Vďaka nim ani my ostatní nezabudneme ako sneh vyzerá.
Popri tom sa nám predstavil dvaja bloggeri. Konkrétne nám TlusŤjoch porozprával o fotení a svojich zbierkach. Zatiaľ čo nám Vědmi Ir´loth prezradila čo to o sebe, kreslení, blogovaní a mnohom ďalšom.

Anawi nám koncom mesiaca zhrnula príspevky zaslané na poslednú tému mesiaca a prezradila nám témy na ďalší mesiac. Vo februári teda môžete tvoriť na témy „Bariéry“ a „Predsavzatia“.

Ako vždy, aj tentokrát sa tešíme na vaše príspevky ako aj pripomienky, či nápady. 
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Nové posily

Prvý mesiac v roku sa k nám pripojili štyria blogeri a Anawi prihlásila ďalší blog.
KingaRukola, ktorý sa k nám pridal so svojím autorským blogom.
Supica naše rady rozšírila so svojim denníkovým blogom.
Hanka sa zas pripojila s blogom Keleidoskop podle Hanky, s pestrým výberom tém, čomu aj jeho zaradenie do kategórie Všehochuť nasvedčuje.

Všetkých nových členov srdečne vítame v klube a prajeme im veľa tvorivej múzy. Ďakujeme, že ste sa rozhodli pre Air Klub blogerů.
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

"A to je konecpřátelé."




6 komentářů:

  1. To já srdečně děkuji za přijetí. Šak už tady kroužím, poletuju křížem krážem a přemýšlím, do čeho píchnout:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to len toľko môžem napísať, že smelo do toho! Dúfam, že sa nakoniec podarí objaviť niečo hodné zapojenia sa. :-)

      Vymazat