středa 1. července 2020

Červnové ohlédnutí

Čeven je v trapu, prázdniny začaly. Ale já si neodpustím malé shrnutí toho, co se na klubu za ten měsíc událo. Červen je totiž v naší krátké historii výjimečný - V klubu jsme otevřeli nové rubriky. V rámci rubriky Ptejte se jsem se vám představila já. A nyní už čeká na vaše otázky WendyW, tak se nestyďte a zeptejte se jí na vše, co vás zajímá. Jsem ráda, že se zapojujete do Fotoúlovků a těším se na všechny vaše fotky. Vyšel také další článek v rubrice Jak na to a sice o tom, jak lze snadno a bez větší námahy přestěhovat celý blog z blog.cz. Věřím, že některým to usnadní rozhodování zda setrvat, nebo to zkusit někde jinde, nebo si alespoň blog zazálohovat (jistota je jistota). Připravuji i nějaké další návody, snad se vám budou hodit... 


I když je blogspot velmi dobrý server, tak jedna funkce tu chybí - ankety. A protože by se nám do budoucna mohly hodit, hledám způsob jak je sem dostat. Po nějaké době hledání a zkoušení se mi podařilo vytvořit externí anketu a vložit ji sem - do pravého menu. Poprosím vás tedy o zahlasování, ať vidím, jestli to funguje a jak to bude vypadat. Děkuji.

Jsem ráda, že se hlásí noví členové. Mám pro klub i další nápady a plány, ale na jejich realizaci je potřeba o trošku širší členská základna. A tak s radostí vítám další nové členy:
Blog Na houpačce se mi nezobrazuje ve výpisu nejnovějších článků členů. Bude potřeba, aby si majitelka něco upravila v nastavení, ale netuším co přesně. I přesto je právoplatnou členkou a může se účastnit všech klubových aktivit. 

6 komentářů:

  1. To jak udělat anketu bych taky ráda věděla, mám tak trochu v plánu opět vrátit Sakrální stavby do hry....a tam to hlasování potřebuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž, dám dohromady návod, ale chvilku to potrvá.

      Vymazat
  2. Ahoj, díky moc za přijetí do klubu! A jinak koukám, že ve výpisu už jsem, možná bylo jen potřeba publikovat nový článek, což jsem právě udělala.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za příjetí do klubu. :)
    Jak ráda bych se zapojila do Fotoúlovků! Jenže všechny zajímací fotky mám starší, poslední dobou tu máme počasí na prd a když už se někam vydám, nikde nic. :D Koukám teď všude kolem sebe a doufám, že budu moct brzy něčím přispět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, málokomu se poštěstí natrefit na něco zajímavého každý měsíc. Až něco budeš mít, tak pošli...

      Vymazat