čtvrtek 25. června 2020

Úvodník: VendyW

Na známosť sa dáva! Že nová epizóda Zoznamováku začína. Dnešným dňom si trochu posvietime na blogerku, ktorá nám spočiatku predstavovala radosti a strasti jedného, malého dandíka. Než sa jej tvorba rozšírila spôsobom, akým to môžeme vidieť v súčasnosti. Privítajte teda, VendyW.

***

Blog jsem já! Parafráze na slavný výrok Ludvíka XIV. tak odhaluje jednu z mých vášní, historii. Ale zároveň to vystihuje mou další a tou je právě psaní na blog. Byl to tak trochu úlet, ale nakonec se ukázalo že ze všech mých úletů ten nejlepší. Psaní mi pomáhá v tom, že jsem už dávno neskončila v blázinci.

Focení. Druhá terapie, snad dobře doplňuje tu první. 
Kreativita. Jsem Ryba, byť do mlčenlivosti ryb mám hodně daleko, ale všechno kreativní mne nesmírně baví. A vlastně to tvoří uzavřený kruh. Psaní, focení, ruční práce, krásno všeobecně.
Hudba. Baví mne od klasických barokních mistrů přes swing po rock.

Zvířata. Jasně, nebýt dandíka nevznikl by nikdy tenhle blog. Chtěla jsem klasické webovky na zpravodajství o chovu, výstavních úspěších a životě s tímhle jedinečným plemenem. Nakonec se z toho vyklubal košatý blogový strom všeho možného. A místo jednoho dandíka už jsou dva.
Zahrada, výlety.
Další moje posedlosti které určují můj blogový ale i životní program. 
Praha. Moje rodné město, inspirace při procházkách a láska na věčnost
Příroda. Místo kde, opět s foťákem, dokážu na chvíli zapomenout na srágory života
Literatura. Knihy jsou od té doby kdy jsem se naučila číst mým nepřítelem č.1. Dokážu u nich prosedět celé hodiny a doma mi stydne plotna.

Jsem snílek a dost těžko se držím nohama na zemi, pro alespoň trochu spokojený život musím být stále zamilovaná, jedno jestli do někoho nebo něčeho. Pár lidí se mne snažilo naučit na té zemi se udržet, ale marně
Rodina. Je pro mne nesmírně důležitá, a proto až na výjimky se na blogu vyskytují zřídka.


***

Program je rovnaký ako doteraz, milí čitatelia. Takže Vendy s dandíkmi netrpezlivo očakávajú vaše otázky "na telo". Priamo pod týmto článkom.
Odpovede na ne sa potom objavia v našej besede budúci mesiac. 

Žádné komentáře:

Okomentovat